Heeft je hond last van beestjes? Dan ben je vast op zoek naar een efficiënt en diervriendelijk middeltje. Omdat klassieke insectensprays vaak chemische stoffen bevatten, kun je ze meestal niet gebruiken op dieren. Gelukkig is er Pistal: een veilige insectenspray op basis van plantaardige bestanddelen. Je kunt het middeltje op veel verschillende diersoorten gebruiken, maar niet bij ieder dier op dezelfde manier. Daarom geven we je een handig overzicht mee.

Dé spray voor honden, konijnen, paarden en andere viervoeters

Pistal insectenspray is geschikt voor bijna alle dieren. Gebruik de spray rechtstreeks op je hond, schaap, konijn, paard of koe. Voor jonge en kleine dieren of kippen is het aangeraden een kleinere dosis te gebruiken of de spray eerst op een doek te spuiten en vervolgens daarmee het dier te behandelen. Pistal mag je dan weer niet gebruiken op katten of koudbloedige dieren. Hun omgeving mag uiteraard wél behandeld worden.

Kind met konijn
Hond met jeuk

Voor een schone vacht én slaapplaats

Een dekentje steek je snel in de was, maar insecten uit de autokoffer of hondenbench verwijderen is een haast onmogelijke klus. Gelukkig kun je met Pistal niet alleen de vacht van heel wat dieren insectenvrij maken, maar ook de volledige omgeving. Gebruik de insectenspray dus gerust om de slaapplaats van je kat, het kippenhok in de tuin of het zadeldoek of deken van je paard te reinigen. Door de vacht van je huisdier te behandelen, bestrijd je mogelijk ook gevaarlijke insecten, zoals teken. Met Pistal weet je zeker dat je dier de ziekte van Lyme niet oploopt en altijd en overal van een gezonde omgeving geniet.

Wil je je dier snel en gemakkelijk van insecten verlossen? Pistal is nu verkrijgbaar bij de apotheker.

apothekerkruis
punaises de lit

Kan je bedwantsen natuurlijk bestrijden? Natuurlijk!

| Binnenspray | No Comments

Bedwantsen in je bed of je huis … Niet echt een leuke gedachte.

lees meer
gale conseils

Last van schurft? Geen paniek: dankzij deze tips raak je er zo weer van verlost

| Binnenspray | No Comments

Krijg je tegen de avond of nacht last van jeuk aan je onderbuik of tussen je lichaamsplooien?…

lees meer