Dieren dragen vaak insecten of (uitwendige) parasieten met zich mee. Omdat je altijd het beste voor je huisdier wil, ontwikkelde Pistal een veilige en verantwoorde insectenspray speciaal om dieren te behandelen. Dankzij de natuurlijke ingrediënten is Pistal dé spray bij uitstek om alle insecten uit de vacht of leefomgeving van je dieren te verdrijven. En wel om volgende redenen.

De ecologische en veilige keuze

Klassieke insectensprays bevatten chemische producten die niet alleen schadelijk zijn voor het milieu, maar ook voor je huisdier. Het is uit den boze om zulke sprays rechtstreeks op je huisdier te gebruiken. Pistal is vervaardigd uit plantaardig pyrethrum extract, een bestanddeel afkomstig van de Afrikaanse chrysant. Dankzij de natuurlijke eigenschappen kun je Pistal dus wél zonder gevaar rechtstreeks op dieren gebruiken.

kinderen met konijn
rustende hond

Een gezonde omgeving voor je dieren

Wist je dat je Pistal ook perfect kunt gebruiken voor de slaap- of woonplaats van dieren? De spray verdwijnt namelijk al na enkele uren helemaal uit de lucht, waardoor ze er al heel snel niets meer van merken. Zo hoeft niemand last te hebben van een chemische of duffe binnenlucht. Gebruik Pistal dus gerust om ook de autokoffer, hondenbench of zetel te reinigen.

Pistal is dé insectenspray bij uitstek voor wie de veiligheid van zijn dieren hoog in het vaandel draagt. Ontdek snel op welke dieren je Pistal kunt gebruiken en haast je snel naar de apotheek!

apothekerkruis
punaises de lit

Kan je bedwantsen natuurlijk bestrijden? Natuurlijk!

| Binnenspray | No Comments

Bedwantsen in je bed of je huis … Niet echt een leuke gedachte.

lees meer
gale conseils

Last van schurft? Geen paniek: dankzij deze tips raak je er zo weer van verlost

| Binnenspray | No Comments

Krijg je tegen de avond of nacht last van jeuk aan je onderbuik of tussen je lichaamsplooien?…

lees meer