fbpx

Pistal, het veilige insectenmiddel voor mens en dier

Dieren dragen vaak insecten of (uitwendige) parasieten met zich mee. Omdat je altijd het beste voor je huisdier wil, ontwikkelde Pistal een veilige en verantwoorde insectenspray speciaal om de omgeving van dieren te behandelen.. Dankzij de natuurlijke ingrediënten is Pistal dé spray bij uitstek om alle insecten uit de leefomgeving van je dieren te verdrijven. En wel om volgende redenen.
pistal veilig

De ecologische en veilige keuze

Klassieke insectensprays bevatten chemische producten die niet alleen schadelijk zijn voor het milieu, maar ook voor je huisdier. Het is uit den boze om zulke sprays rechtstreeks op je huisdier te gebruiken. Pistal is vervaardigd uit plantaardig pyrethrum extract, een bestanddeel afkomstig van de Afrikaanse chrysant. Dankzij de natuurlijke eigenschappen kan je Pistal dus wél zonder gevaar in de rechtstreekse omgeving van je dieren gebruiken.

Een gezonde omgeving voor je dieren

Wist je dat je Pistal ook perfect kunt gebruiken voor de slaap- of woonplaats van dieren? De spray verdwijnt namelijk al na enkele uren helemaal uit de lucht, waardoor ze er al heel snel niets meer van merken. Zo hoeft niemand last te hebben van een chemische of duffe binnenlucht. Gebruik Pistal dus gerust om ook de autokoffer, hondenbench of zetel te reinigen.

Pistal is dé insectenspray bij uitstek voor wie de veiligheid van zijn dieren hoog in het vaandel draagt. Haast je snel naar je (online) apotheek!!