fbpx

Mierennesten en muggenplagen bestrijden in een handomdraai

In de zomer doen we niets liever dan buitenspelen met de kinderen, zonnebaden in de tuin en hele dagen buiten doorbrengen. Waar we liever niet aan denken, zijn de vervelende insectenplagen die opduiken: denk maar aan mierennesten, muggenplagen en wespenoverlast. Gelukkig ben je met één product gewapend tegen alle soorten kruipende en vliegende insecten. Laat het gesteek en gezoem je zomervreugde niet verpesten en wees altijd goed voorbereid met Pistal insectenspray!
insecten bestrijden

Bye bye vervelende beestjes

Pistal bestrijdt elk type insect en parasiet. Het is dus niet nodig om meerdere producten in huis te halen om al die verschillende insecten het hoofd te bieden. Met Pistal geef je alle vliegende of kruipende beestjes geen kans, of het nu gaat om een mierennest, vliegen, kakkerlakken of een muggenplaag. Van ’s morgens vroeg tot ’s avonds laat zorgeloos keuvelen op het terras? Check!

Een insectenvrije zomer in een handomdraai

Wist je dat Pistal ook heel makkelijk te gebruiken is? Het volstaat om de spray amper 4 à 5 seconden rechtstreeks op de insecten te verstuiven. Als je Pistal binnen gebruikt, sluit je de ruimte na het verstuiven een tijdje af. Daarna nog even de kamer verluchten en de klus is geklaard! Doordat je Pistal insectenspray in alle richtingen kunt gebruiken, heb je zelfs de moeilijkst te bereiken mierennesten zo aangepakt. Met Pistal geniet je in een handomdraai van een insectenvrije zomer.

Te verkrijgen bij de apotheker

Wil jij je deze zomer ook op een uiterst efficiënte manier wapenen tegen insecten? Haast je dan naar de apotheker en haal de natuurlijke Pistal insectenspray in huis! Je lost er elk insectenprobleem zo mee op, zónder dat je kinderen, gasten of huisdieren er last van hebben.