Insecten uit je meubels weren met Pistal

Pistal Insect Spray Omgeving: ideaal voor vaste meubelstukken

Heeft je kind luizen gehad of heeft de hond last van vlooien? Dan is er een grote kans dat de insecten ook in je meubels hun intrek hebben genomen. Een kussensloop of een knuffel reinig je al makkelijk in de wasmachine of in een sopje, maar vaste of grote meubelstukken vormen een groter probleem. Omdat die interieurstukken moeilijk te wassen zijn, moet je de beestjes op een andere manier bestrijden. In zulke situaties is Pistal jouw oplossing.

Ook voor je omgeving van dieren

Wist je dat Pistal ook kan gebruikt worden in de omgeving van dieren? Gebruik de spray dus ook gerust om de omgeving van je huisdieren insectenvrij te maken. Een bijzonder handige oplossing om bijvoorbeeld de hondenbench, de koffer van je auto of het konijnenhok onder handen te nemen.

Snel en gebruiksvriendelijk

Insecten bestrijden met Pistal is een fluitje van een cent. Je hoeft de spray maar 4 à 5 seconden op het oppervlak spuiten. Bovendien kun je sprayen in alle richtingen, waardoor je makkelijk hoeken en moeilijk te bereiken plekken onder handen neemt. En wat nog het makkelijkste van al is: Je vindt Pistal gewoon bij de apotheker om de hoek!