Het is onze grootste nachtmerrie: een insectenplaag in huis. Je moet op zoek gaan naar een product dat de beestjes op een efficiënte en gezonde manier uit je interieur verwijdert. Gelukkig is er Pistal: een natuurlijke insectenspray die je vlotjes kunt gebruiken in vrijwel elke situatie.

Pistal insectenspray: ideaal voor vaste meubelstukken

Heeft je kind luizen gehad of heeft de hond last van vlooien? Dan is er een grote kans dat de insecten ook in je meubels hun intrek hebben genomen. Een kussensloop of een knuffel reinig je al makkelijk in de wasmachine of in een sopje, maar vaste of grote meubelstukken vormen een groter probleem. Omdat die interieurstukken moeilijk te wassen zijn, moet je de beestjes op een andere manier bestrijden. In zulke situaties is Pistal jouw oplossing.

Ook veilig voor je omgeving van dieren

Wist je dat Pistal dankzij zijn plantaardige bestanddelen ook bijzonder veilig is voor dieren? Gebruik de spray dus ook gerust om de omgeving van je huisdieren insectenvrij te maken. Een bijzonder handige oplossing om bijvoorbeeld de hondenbench, de koffer van je auto of het konijnenhok onder handen te nemen. Bij de meeste diersoorten kun je de spray zelfs ook rechtstreeks op het dier gebruiken. Ontdek snel voor welke dieren Pistal geschikt is!

familie spelen in woonkamer
vader en dochter

Snel en gebruiksvriendelijk

Insecten bestrijden met Pistal is een fluitje van een cent. Je hoeft de spray maar 4 à 5 seconden op het oppervlak spuiten. Bovendien kun je sprayen in alle richtingen, waardoor je makkelijk hoeken en moeilijk te bereiken plekken onder handen neemt. En wat nog het makkelijkste van al is: Je vindt Pistal gewoon bij de apotheker om de hoek!

apothekerkruis
insectenspray buiten

Insecten bestrijden zonder de natuur te beschadigen

| Buitenspray | No Comments

Na de eerste lentekriebels staan ons nu heel wat gezellige zomeravonden te wachten.

lees meer
Man muggenbeet nek

Mierennesten en muggenplagen bestrijden in een handomdraai

| Buitenspray | No Comments

In de zomer doen we niets liever dan buitenspelen met de kinderen, zonnebaden …

lees meer
insectenspray dieren

Pistal, het veilige insectenmiddel voor mens en dier

| Dierenspray | No Comments

Dieren dragen vaak insecten of (uitwendige) parasieten met zich mee …

lees meer
Graan geven aan kippen

Pistal insectenspray: voor vrijwel alle diersoorten!

| Dierenspray | No Comments

Heeft je hond last van beestjes? Dan ben je vast op zoek naar een efficiënt …

lees meer