Klassieke insectensprays zijn vaak wel snel en efficiënt, maar brengen enkele opvallende nadelen met zich mee. Zo zijn ze niet alleen schadelijk voor het milieu, maar ook voor mensen en huisdieren. Meteen de belangrijkste reden om te kiezen voor een insectenspray van ecologische oorsprong. Insecten bestrijden met Pistal is namelijk even efficiënt, maar eens zo veilig!

Pistal: natuurlijk en veilig

Pistal is een plantaardig alternatief voor klassieke supermarktsprays. Het product bevat een plantaardig pyrethrum extract, wat afkomstig is van de Afrikaanse chrysant. Daardoor is deze insectenspray ecologisch verantwoord én veel veiliger dan chemische producten. Bovendien verdwijnt Pistal al na enkele uren uit de lucht, waardoor je snel weer kunt genieten van een neutrale binnenlucht.

Een insectvrij huishouden? Gemakkelijk!

De gebruiksmogelijkheden van Pistal zijn eindeloos. Met deze spray kun je kruipende en vliegende insecten en parasieten bestrijden in vrijwel elke situatie. Zo kun je Pistal perfect gebruiken op het terras, in elke ruimte van het huis en om de slaapplaats of vacht van dieren te behandelen.

Ban alle insecten uit je interieur

Je kunt de spray in alle kamers van het huis gebruiken: om je kleren te beschermen tegen motten of om bedwantsen te bestrijden in de slaapkamer. Het is ook het ideale product om je meubilair onder handen te nemen. Pistal insectenspray maakt bovendien geen vlekken! Je hoeft dus niet te vrezen voor je favoriete kledingstuk of dat prachtige tapijt.

Ook voor vaste voorwerpen

Kleine insecten als luizen en vlooien kunnen heel wat teweegbrengen. Zo moeten niet alleen de beestjes op de huid of in de haren worden aangepakt, maar ook de hele omgeving. Kledingstukken en beddengoed steek je snel in de was, maar vaste voorwerpen zijn moeilijker te behandelen. Voor zulke situaties kun je rekenen op Pistal: 4 à 5 seconden spuiten en klaar!

Rechtstreeks op je dieren

Pistal is perfect geschikt om op de vacht van je hond, schaap, paard of konijn te spuiten, maar het kan even goed dienen om de slaapplaats van je (huis)dier insectvrij te maken. Als je het product rechtstreeks op je huisdier aanbrengt, moet je extra zorg besteden aan jonge of kleine dieren. Die behandel je beter met een kleine dosis of door het product eerst op een doek te spuiten. Ook op kippen breng je Pistal het best met een doekje aan. Het is wel perfect mogelijk om Pistal rechtstreeks de slaap- of woonplaats van elk soort dier te sprayen. Let wel op: Pistal mag niet gebruikt worden op katten en koudbloedigen dieren. Hun omgeving mag uiteraard wél behandeld worden

Bij de apotheker om de hoek

Deze natuurlijke spray wordt alleen verdeeld door apothekers. Dankzij de vele gebruiksmogelijkheden en gebruiksvriendelijkheid, is Pistal vaak de aangewezen oplossing voor jouw probleem. Haast je snel naar de apotheker en Pistal doet de rest!

apothekerkruis
insectenspray binnen

Insecten uit je meubels weren met Pistal

| Binnenspray | No Comments

Het is onze grootste nachtmerrie: een insectenplaag in huis. Gelukkig is er Pistal!

lees meer
Huisstofmijt in bed

Ben je allergisch aan huisstofmijt? Gebruik Pistal!

| Binnenspray | No Comments

Voor iemand met een allergie voor huisstofmijt kan het best moeilijk zijn om zijn woning insectvrij te houden.

lees meer
insectenspray buiten

Insecten bestrijden zonder de natuur te beschadigen

| Buitenspray | No Comments

Na de eerste lentekriebels staan ons nu heel wat gezellige zomeravonden te wachten.

lees meer
Man muggenbeet nek

Mierennesten en muggenplagen bestrijden in een handomdraai

| Buitenspray | No Comments

In de zomer doen we niets liever dan buitenspelen met de kinderen, zonnebaden …

lees meer