Insecten bestrijden zonder het milieu te schaden? Het kan!

Pistal: natuurlijk en veilig

Pistal is een plantaardig alternatief voor klassieke supermarktsprays. Het product bevat een plantaardig pyrethrum extract, wat afkomstig is van de Afrikaanse chrysant. Daardoor is deze insectenspray ecologisch verantwoord én veel veiliger dan chemische producten. Bovendien verdwijnt Pistal al na enkele uren uit de lucht, waardoor je snel weer kunt genieten van een neutrale binnenlucht.

Een insectvrij huishouden? Gemakkelijk!

De gebruiksmogelijkheden van Pistal zijn eindeloos. Met deze spray kun je kruipende en vliegende insecten en parasieten bestrijden in vrijwel elke situatie. Zo kun je Pistal perfect gebruiken op het terras, in elke ruimte van het huis en om de slaapplaats of vacht van dieren te behandelen.

Ban alle insecten uit je interieur

Je kunt de spray in alle kamers van het huis gebruiken: om je kleren te beschermen tegen motten of om bedwantsen te bestrijden in de slaapkamer. Het is ook het ideale product om je meubilair onder handen te nemen. Pistal insectenspray maakt bovendien geen vlekken! Je hoeft dus niet te vrezen voor je favoriete kledingstuk of dat prachtige tapijt.

Ook voor vaste voorwerpen

Kleine insecten als luizen en vlooien kunnen heel wat teweegbrengen. Zo moeten niet alleen de beestjes op de huid of in de haren worden aangepakt, maar ook de hele omgeving. Kledingstukken en beddengoed steek je snel in de was, maar vaste voorwerpen zijn moeilijker te behandelen. Voor zulke situaties kun je rekenen op Pistal: 4 à 5 seconden spuiten en klaar!

In de omgeving van dieren

Pistal is perfect geschikt om in de omgeving van je hond, schaap, paard of konijn te spuiten, of om de slaapplaats van je (huis)dier insectvrij te maken. Als je het product gebruikt dien je extra zorg te besteden aan jonge of kleine dieren in de omgeving. Het is beter van hen eerst apart te plaatsen en dan de spray te gebruiken. Voor het gebruik bij kippen breng je het product eerst op een doekje aan zodat de hoeveelheid beter gecontroleerd kan worden. Pistal mag wel rechtstreeks gespoten worden in de slaap- of woonplaats van elk soort dieren. Opgepast: Pistal mag niet gebruikt worden op katten, kleine vogels en koudbloedige dieren.

Bij de apotheker om de hoek

Deze natuurlijke spray wordt alleen verdeeld door apothekers. Dankzij de vele gebruiksmogelijkheden en gebruiksvriendelijkheid, is Pistal vaak de aangewezen oplossing voor jouw probleem. Haast je snel naar de apotheker en Pistal doet de rest!