Insecten bestrijden met plantaardige ingrediënten? Het kan!

Pistal: plantaardig en veilig

Pistal Insect Spray Omgeving is een plantaardig alternatief voor klassieke synthetische insectensprays. Het product bevat een plantaardig pyrethrum extract, wat afkomstig is van de chrysant. Pistal verdwijnt al na enkele uren uit de lucht, waardoor het minder schadelijk is voor het milieu dan de synthetische variant.

Een insectvrij huishouden? Gemakkelijk!

De gebruiksmogelijkheden van de Pistal Insect Sprays zijn eindeloos. Met deze spray kun je kruipende en vliegende insecten en parasieten bestrijden in vrijwel elke situatie. Zo kun je Pistal perfect gebruiken op het terras, in elke ruimte van het huis en om de slaapplaats van dieren te behandelen.

Ban alle insecten uit je interieur

Je kunt de spray in alle kamers van het huis gebruiken: om je kleren vrij te krijgen van motten of om bedwantsen te bestrijden in de slaapkamer.Pistal insectenspray maakt bovendien geen vlekken! Je hoeft dus niet te vrezen voor je favoriete kledingstuk of dat prachtige tapijt.

Ook voor vaste voorwerpen

Kleine insecten als schurftmijt of vlooien kunnen heel wat teweegbrengen. Zo moeten niet alleen de beestjes op de huid of in de haren worden aangepakt, maar ook de hele omgeving. Kledingstukken en beddengoed steek je snel in de was, maar vaste voorwerpen zijn moeilijker te behandelen. Voor zulke situaties kun je rekenen op Pistal: 4 à 5 seconden spuiten en klaar!

In de omgeving van dieren

Pistal is perfect geschikt om in de omgeving van je hond, schaap, paard of konijn te spuiten, of om de slaapplaats van je (huis)dier insectvrij te maken. Als je het product gebruikt dien je extra zorg te besteden aan jonge of kleine dieren in de omgeving. Het is beter van hen eerst apart te plaatsen en dan de spray te gebruiken. Pistal mag wel rechtstreeks gespoten worden in de slaap- of woonplaats van elk soort dieren. Opgepast: Pistal mag niet rechtstreeks gebruikt worden op dieren.

Bij de apotheker om de hoek

Deze natuurlijke spray wordt alleen verdeeld door apothekers, online apothekers en parapharmacies. Dankzij de vele gebruiksmogelijkheden en gebruiksvriendelijkheid, is Pistal vaak de aangewezen oplossing voor jouw probleem.