Na de eerste lentekriebels staan ons nu een stralende zon en heel wat gezellige zomeravonden te wachten … Héérlijk! Helaas gaat de zomer ook gepaard met kruipende en vliegende insecten. We willen wel van die lastige beestjes af, maar we willen daarbij de natuur natuurlijk geen kwaad doen. Daarom kies je het best voor een natuurlijke insectenspray als Pistal.

Insectenspray van natuurlijke oorsprong

Hoewel insecten best irritant kunnen zijn, heeft de natuur ons tijdens de zomermaanden ook heel wat moois te bieden. Chemische insectensprays mogen dan misschien wel snel en efficiënt zijn, maar ze zijn ook schadelijk voor het milieu. Pistal is daarentegen gemaakt van plantaardig pyrethrumextract, afkomstig van de Afrikaanse chrysant. Dat maakt dat Pistal geen negatief effect heeft op de natuur en op het milieu in het algemeen.

koppel in weide
kind met hond in weide

Een veilige en gezonde omgeving

Pistal heeft niet alleen een minimale impact op de natuur, maar het product is ook een stuk veiliger dan klassieke sprays. Pistal trekt namelijk snel weg uit de lucht, waardoor jij en je kinderen er na enkele uren al niets meer van merken. Daarnaast verspreidt de insectenspray een aangename geur van lavendel en citronella. Zo kun je ook snel een uurtje of twee voor je tuinfeestje of barbecue gerust Pistal gebruiken, zónder dat je gasten iets in de gaten hebben!

Wil je je tuin insectenvrij maken voor je kinderen of gasten? Denk dan aan het milieu en gebruik Pistal! Nu verkrijgbaar bij de apotheker om de hoek.

apothekerkruis
insectenspray binnen

Insecten uit je meubels weren met Pistal

| Binnenspray | No Comments

Het is onze grootste nachtmerrie: een insectenplaag in huis. Gelukkig is er Pistal!

lees meer
Huisstofmijt in bed

Ben je allergisch aan huisstofmijt? Gebruik Pistal!

| Binnenspray | No Comments

Voor iemand met een allergie voor huisstofmijt kan het best moeilijk zijn om zijn woning insectvrij te houden.

lees meer
insectenspray dieren

Pistal, het veilige insectenmiddel voor mens en dier

| Dierenspray | No Comments

Dieren dragen vaak insecten of (uitwendige) parasieten met zich mee …

lees meer
Graan geven aan kippen

Pistal insectenspray: voor vrijwel alle diersoorten!

| Dierenspray | No Comments

Heeft je hond last van beestjes? Dan ben je vast op zoek naar een efficiënt …

lees meer