Insecten bestrijden zonder de natuur te beschadigen

Insectenspray van natuurlijke oorsprong

Hoewel insecten best irritant kunnen zijn, heeft de natuur ons tijdens de zomermaanden ook heel wat moois te bieden. Chemische insectensprays mogen dan misschien wel snel en efficiënt zijn, maar ze zijn ook schadelijk voor het milieu. Pistal is daarentegen gemaakt van plantaardig pyrethrumextract, afkomstig van de Afrikaanse chrysant. Dat maakt dat Pistal geen negatief effect heeft op de natuur en op het milieu in het algemeen.

Een veilige en gezonde omgeving

Pistal heeft niet alleen een minimale impact op de natuur, maar het product is ook een stuk veiliger dan klassieke sprays. Pistal trekt namelijk snel weg uit de lucht, waardoor jij en je kinderen er na enkele uren al niets meer van merken. Daarnaast verspreidt de insectenspray een aangename geur van lavendel en citronella. Zo kun je ook snel een uurtje of twee voor je tuinfeestje of barbecue gerust Pistal gebruiken, zónder dat je gasten iets in de gaten hebben!

Wil je je tuin insectenvrij maken voor je kinderen of gasten? Denk dan aan het milieu en gebruik Pistal! Nu verkrijgbaar bij de apotheker om de hoek.