Leven in een zuivere en gezonde omgeving

Zowel binnen- als buitenshuis vormen bedwantsen, vliegen, muggen, wespen en andere insecten een risico voor u en uw dierbaren. Insectenbeten kunnen allergische reacties veroorzaken, muggen kunnen epidemieën zoals malaria of dengue overbrengen…

Bij Pistal willen we u en uw omgeving beschermen tegen alle schadelijke insecten, maar daarnaast ook tegen virussen of bacteriën die uw gezondheid en die van uw dierbaren kunnen bedreigen.

Bij al onze producten werken we op basis van natuurlijke ingrediënten zonder in te boeten aan effectiviteit.

Pistal is een veilig én doeltreffend alternatief dat respect voor de natuur hoog in het vaandel draagt.

Pistal

Sinds 1988

De geschiedenis van Pistal begint in 1988 met een eerste product bedoeld om alle insecten thuis en in andere woonruimtes te bestrijden.

Na de strijd te hebben aangegaan tegen insecten in de omgeving binnenshuis, hebben we in 2017 een reeks insectenwerende producten op de markt gebracht om u te beschermen tegen insecten, waar u ook gaat.

Vandaag gaat Pistal een stap verder en pakt het ook de luchtvervuiling binnenshuis aan. Fijn stof, pollen, slechte geuren, virussen, bacteriën en schimmels zijn onzichtbaar voor het blote oog, maar vormen een gevaar voor de gezondheid. We hebben de 1ste luchtzuiverende spray ontwikkeld op basis van natuurlijke ingrediënten om de lucht te zuiveren van ongezonde deeltjes, pollen, geuren en andere schadelijke biologische elementen.

Op basis van natuurlijke ingrediënten

Wereldwijd was Pistal de eerste die een plantaardig alternatief voor insecticiden aanbood. Onze anti-insectensprays zijn op basis van natuurlijke ingrediënten maar de effectiviteit is even hoog als die van de synthetische insecticiden.

Vanaf het prille begin trekt Pistal voluit de kar van producten op basis van natuurlijke ingrediënten én die ook effectief zijn!

Pistal